De DorpStroom Zonnecentrale – zonnepanelen voor uw accommodatie 

 
Nadat u grip op uw energieverbruik hebt gekregen en zo efficiënt mogelijk energie gebruikt, kunt u nadenken over de volgende stap: zelf energie opwekken met zonnepanelen. Dit is een verstandige keuze: u realiseert een structurele besparing en u wordt minder afhankelijk van fluctuerende energieprijzen. De toepasbaarheid van zonnepanelen is per dorpshuis of multifunctionele accommodatie verschillend en daarom is maatwerk vereist.
 
DorpStroom ondersteunt graag uw organisatie bij het zelf opwekken van energie.
 
Samen met zorgvuldig geselecteerde partners biedt DorpStroom voor elke accommodatie en voor elk budget een aanbod op maat. Met als resultaat een DorpStroom Zonnecentrale die in de meeste gevallen vanaf dag 1 een besparing op uw energierekening realiseert!
 

De DorpStroom Zonnecentrale – drie varianten

 
Het plaatsen van zonnepanelen vergt uiteraard een aanzienlijke investering. Deze investering kan een te hoge drempel voor uw vereniging zijn. Omdat de financiële situatie per dorpshuis verschilt, biedt DorpStroom verschillende varianten Zonnecentrales aan, namelijk: de koopvariant, de leasevariant en de crowdfunding variant. En daarbij stopt het aanbod niet, want maatwerk is binnen elke optie nog steeds mogelijk.
 
Doorloop de keuzehulp om de ideale variant voor uw vereniging te kiezen!