Energiebesparingsadvies

Energiebesparingsadvies van DorpStroom

Minimaal 15% van uw begroting gaat op aan energiekosten. Het is dus zeer wenselijk structureel uw energieverbruik te verlagen. Maar waar en hoe te beginnen? DorpStroom ondersteunt u graag. We bieden u een uitgekiend palet aan producten en diensten, waarmee we helder in kaart brengen waar energiebesparing gerealiseerd kan worden en tegen welke kosten. Bovendien ondersteunen we bij gedragsverandering van de gebruikers van uw accommodatie.

Energiescan

Onze energiescan is hét vertrekpunt voor energiebesparing. We brengen in kaart welke maatregelen voor uw dorpshuis zinvol zijn. Bekijk hier wat een energiescan nog meer kan opleveren!

Lees verder

Energieneutraal dorpshuis

Dorpshuizen, cultuurhuizen en multifunctionele centra verbruiken veel energie en de energierekening is daarmee een grote kostenpost. Reden te meer om uw dorpshuis energieneutraal te maken. DorpStroom ondersteunt.

Lees verder

Onderhoudsplanning

Met onze meerjaren onderhoudsplanning komt u niet snel voor verrassingen te staan. U weet ver vooruit wanneer er onderhoudskosten te verwachten zijn, dus u kunt tijdig begroten.

Lees verder

Zonnepanelen

Met zonnepanelen wekt u een deel van uw benodigde stroom zelf op. DorpStroom helpt u bij het in kaart brengen van de mogelijkheden en de financiering van uw zonnecentrale.

Lees verder

Bouwkundig advies

DorpStroom is gespecialiseerd in bouwkundig advies aan dorpshuizen. Voor zowel bouwkundig advies als energiebesparingsadvies kunt u bij ons terecht. Hiermee houden we rekening met bestaande bouw en nieuwbouw.

Lees verder

Financiering

Er zijn veel manieren om energiebesparende maatregelen te financieren en wellicht zijn er ook interessante subsidies beschikbaar. Ook hierin denkt DorpStroom graag met u mee.

Lees verder

Meer weten over ons besparingsadvies?

We ondersteunen ook uw dorpshuis graag. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen