Financiering

Advies nodig over financiering of subsidies?

Energiebesparende maatregelen kosten geld. Sommige maatregelen vergen een kleine investering, andere maatregelen een forse. Er zijn veel manieren om energiebesparende maatregelen te financieren en wellicht zijn er ook interessante subsidies beschikbaar. Ook hierin denkt DorpStroom graag met u mee.

Koop

Er zijn meerdere manieren om uw energiebesparende maatregelen te financieren. Wellicht kunt u de maatregelen uit eigen middelen betalen of kunt u geld lenen bij uw huisbankier. DorpStroom helpt u graag. Zo werken we nauw samen met energiefondsen en banken als Triodos, ABN AMRO en Rabobank.

Huur of lease

In opkomst is momenteel ook de mogelijkheid om energiebesparende maatregelen te huren of te leasen. Het grote voordeel hiervan is dat u niet zelf hoeft te investeren, dat doen wij. Bovendien wordt u volledig ontzorgd op het gebied van garanties, onderhoud en storingen.

Subsidie

Duurzaamheid en energiebesparing zijn hot. En wat hot is, is vaak ook politiek hot. Dat vertaalt zich met regelmaat in interessante subsidieregelingen. Subsidies kunnen beschikbaar zijn op 3 niveaus: landelijk, provinciaal en gemeentelijk.
We zoeken graag voor u uit welke subsidies van toepassing zijn voor uw vereniging en welke voorwaarden hieraan verbonden zijn.

Meer weten over financiering?

We ondersteunen ook uw dorpshuis graag. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen