LED veld- en baanverlichting

Fors besparen met LED

Veld- of baanverlichting is voor de meeste sportverenigingen veruit de grootste energieverbruiker en kostenpost. Traditionele (conventionele) verlichting verbruikt erg veel energie en is niet flexibel in gebruik. LED veld- of baanverlichting is het moderne alternatief.   SportStroom helpt uw vereniging graag bij de oriëntatie op en realisatie van LED-verlichting. U kunt bij ons terecht voor een heldere berekening waaruit blijkt of het vervangen van uw huidige armaturen door LED-armaturen economisch verantwoord is. 

De voordelen van LED veld- of baanverlichting

LED-verlichting is de meest moderne en energiezuinige verlichting van dit moment en biedt o.a. de volgende voordelen:

  • Energiezuinig
  • Langere levensduur
  • Direct op volle lichtsterkte
  • Toepasbaar op de aanwezige infrastructuur
  • Onbeperkt aan- en uitschakelen
  • Statische besparing: een LED-armatuur heeft een lager wattage
  • Dynamische besparing: besparing door flexibiliteit in gebruik

Gecertificeerde lichtberekeningen

SportStroom ziet te vaak onjuiste lichtberekeningen en berekeningen van de terugverdientijd voorbij komen. Daarom is SportStroom aangesloten bij de Nederlandse Stichting Voor Verlichtingskunde (NSVV). Een onafhankelijk kennisinstituut dat de lichtberekeningen die SportStroom maakt heeft geaccrediteerd en gecertificeerd. Zodoende is gegarandeerd dat de lichtberekening die SportStroom voor u maakt te allen tijde juist is en neemt u besluiten op basis van juiste gegevens.

LED-veldverlichting voor uw accommodatie: kopen of leasen 

Zelf investeren in LED is uiteraard alleen mogelijk als uw vereniging over voldoende financiële middelen beschikt, of bereid is een bancaire lening aan te gaan. Maar er is een alternatief: leasen!

Bij de leasevariant hoeft u niet zelf te investeren, dat doet SportStroom. U sluit een prestatiecontract met ons af voor – bijvoorbeeld – 10 jaar licht. In dit contract wordt exact vastgelegd hoeveel licht er op uw veld moet zijn, welke schakelmogelijkheden er zijn, hoe het onderhoud en de garanties zijn geregeld. Vervolgens betaalt u elke maand een vast bedrag aan rente en aflossing. En, nu komt het: deze maandelijkse kosten kunnen lager zijn dan de energiebesparing die u realiseert! Dit is uiteraard altijd maatwerk.

Lees hier meer over financiering

Bent u benieuwd of LED-veldverlichting interessant is voor uw vereniging? Neem dan gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.

Meer weten over LED-verlichting?

We helpen ook uw vereniging graag. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen