KNKV en SportStroom zetten in op duurzaamheid

Drachten, september 2016 – SportStroom en het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond zijn een 3-jarig partnership overeengekomen om korfbalverenigingen bewust te maken van de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en energie. Gedurende de samenwerking zullen o.a. een 5-tal kennissessies worden georganiseerd voor korfbalverenigingen verdeeld over het land. SportStroom, als nieuwe 3-jarige samenwerkingspartner, ondersteunt dit project inhoudelijk met als doel meer duurzame korfbalverenigingen en accommodaties in Nederland.

Robert den Ouden, Algemeen Bestuurder van SportStroom uit Drachten, toont zich blij met deze overeenkomst: “Grip op het eigen energieverbruik is cruciaal voor solide korfbalverenigingen. Ruim 100 korfbalverenigingen zijn al bij SportStroom aangesloten en met dit partnership wordt het mogelijk nog meer kennis over energiebesparing en het zelf opwekken van energie te delen. Voor mij persoonlijk voelt het als ‘thuiskomen’: zelf afkomstig uit een korfbalgezin ( KV Bolnes, inmiddels onderdeel van Korfbal Combinatie Ridderkerk) vind ik het prachtig dat ik met SportStroom nu op een andere manier de korfbalverenigingen van dienst kan zijn! Samen met het KNKV gaan we er alles aan doen de Nederlandse korfbalverenigingen structureel te laten besparen op de energiekosten”.

Ook directielid van het KNKV, Kees Rodenburg, is enthousiast over de samenwerking:

“Wij halen met SportStroom een zeer kundige en prettige partij aan boord  om mee samen te werken op het gebied van thema’s als duurzaamheid en energie. Belangrijke speerpunten in ons accommodatiebeleid de komende jaren.”