Lichtmeting

Lichtmeting

Per sport zijn de lichtnormen voor banen of velden verschillend. Deze eisen worden vastgesteld door de sportbonden en uw vereniging dient hieraan te voldoen.

Krijgt u klachten over de verlichting van uw banen of velden? Twijfelt u of u voldoet aan de door uw bond gestelde eisen? Dan kunt u SportStroom een objectieve lichtmeting laten uitvoeren. Daarbij brengen we uitgebreid in kaart hoeveel licht u hebt op elk gedeelte van uw baan of veld. In een helder rapport leggen we de bevindingen vast, zodat u een objectief verslag hebt. Aan de hand van de uitkomst kunt u dan bepalen of uw verlichting aan vervanging toe is of bijgesteld moet worden. We adviseren u hier graag bij.

Ook als u nieuwe verlichting hebt geplaatst, maar twijfelt over bijvoorbeeld de gelijkmatigheid van het licht of de lichtopbrengst, kunt u ons inschakelen voor een objectieve meting.

U kunt hier een overzicht vinden van de lichtnormen bij diverse sporten. Beoefent u een andere sport en wilt u meer informatie hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten over onze lichtmeting?

We helpen ook uw vereniging graag. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen